BoneAlbumin informatieavond 15 mei

BoneAlbumin informatieavond 15 mei
BoneAlbumin informatieavond 15 mei

In April is er via de post een mailing verstuurd betreffende het product BoneAlbumin.

Om u volledig op de hoogte te brengen van dit unieke in Nederland geproduceerde product, willen wij u graag uitnodigen op dinsdagavond 15 mei a.s. bij Dyna Dental, Vang 9 te Halsteren.

Dr. Zsombor Lacza, het brein achter BoneAlbumin zal een voordracht geven en tevens graag met u in discussie gaan over de onderzoeksresultaten en over de mogelijkheden van dit product.

Programma:

19.00 uur             inloop en broodbuffet

19.30 uur             Dr. Zsombor Lacza – OrthoSera

Dr. Zsombor Lacza, M.D., Ph.D., is de oprichter van OrthoSera Dental Kft. en is op dit moment de Chief Executive Officer. Dr. Lacza is het hoofd van de Tissue Engineering Laboratory op de Semmelweis University in Budapest/Hongarije, waar de projectontwikkeling van OrthoSera plaatsvindt.

Naast zijn wetenschappelijke carrier, was Dr. Lacza de Chief Executive Officer van Semmelweis Innovation Ltd., het technologieoverdracht kantoor van de Semmelweis Universiteit en de managementorganisatie van het Semmelweis International BioEntrepreneurship programma. Verder is hij lid van de Raad van Toezicht bij OrthoSera Dental Kft.

20.15 uur             discussie BoneAlbumin

20.30 uur             Guido Houg – Dyna Dental;

Guido Houg informeert u over nieuwtjes, updates en gaat graag met u in discussie over het voorstel van VGZ

21.00 uur             Jelle Verdorst – DentalRules

Duizelt het u ook wel eens? De continue stroom van wet- en regelgeving voor praktijken? Met DentalRules neemt u deze zorg uit handen. Zij zorgen ervoor dat u en uw assistentes veel efficiënter kunnen werken, zodat u kan doen waar u hart bij ligt als professional.

Om u kennis te laten maken met onze dienstverlening en te informeren zal Jelle Verdorst dieper ingaan over het privacybeleid binnen uw praktijk en daarna een productdemonstratie geven. Naar afloop krijgt u een aantal zeer handige documenten om de privacy wetgeving snel op orde te maken binnen uw praktijk.

21.30 uur             Afsluitende borrel

22.00 uur             Einde programma

U kunt zich tot en met 12 mei a.s. opgeven door te mailen naar dyna@dynadental.com.